Deneysel Modal Analiz Çalıştayı Üniversitemizde Gerçekleştirildi

12.10.2016

Gerçek yapıların dinamik özelliklerinin belirlenmesi için hem bilimsel araştırmalarda hem de uygulama projelerinde sıklıkla kullanılan Deneysel Modal Analiz yöntemini konu alan çalıştay üniversitemiz Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirildi. 214M235 numaralı TÜBİTAK projesi kapsamında Güney Yerleşke Konferans Salonumuzda 20 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte Doç. Dr. Fuat Aras proje detaylarını paylaştı.

Çalıştaya ayrıca Yıldız Teknik Üniversitesinden, Doç. Dr. Barış Sevim, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Aykut Erkal, İstanbul Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Erdem Damcı ve Atılım Üniversitesinden Tuğrul Tanfener sunumlarıyla katkıda bulundu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Tunceli Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Gelişim Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesinden konuya ilgi duyan akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla amacına ulaşan çalıştayın son bölümünde büyük çaplı ve ülke menfaatine yönelik projeler için işbirlikleri tartışıldı.