Fakültemiz 2022 Yılı Mezuniyet Töreni

15.06.2022

Değerli Mezun Öğrencilerimiz
2021-2022 Akademik yılı mezunlarımız için Fakültemiz Mezuniyet Töreninin 22 Haziran 2022 Çarşamba günü Saat 11:00-17:00 arasında Üniversitemiz Güney Yerleşkesi Aşık Paşa Konferans Salonunda yapılması planlanmaktır.
Mezuniyet Programı Akışı ve mezuniyet grupları daha sonra paylaşılacaktır. Mezun adayı her öğrencinin fiziksel kapasite gerekçesiyle iki misafir (çocuklar sayıya dahildir) ile törene katılması rica olunur. İki misafir sınırlaması sadece konferans salonunda gerçekleştirilecek tören için geçerli olup açık alanda sınırlama bulunmamaktadır. Her bir kapalı salon oturumundan sonra ilgili bölümlerin C Blok önündeki çim alanda, kep atma törenleri ve fotoğraf çekimleri olacaktır. Tören günü saat 09:00’dan itibaren cüppelerinizi Güney Kampüs C Blok Ömer Halisdemir salonunda 200 TL depozito karşılığı teslim alabilirsiniz. Devam eden mezuniyet törenlerinde de ihtiyaç duyulacak olan cüppelerin tören sonrasında teslim edilmesine dikkat edilmesini hatırlatmak isteriz. Güncel bilgiler ve diğer detaylar Fakültemiz web sayfası ve sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.