Lisanslar İçin Pedagojik Formasyon Vize Mazeret Sınavı Bilgileri

18.12.2023

Üniversitemiz lisans öğrencileri için pedagojik formasyon eğitimine devam eden ve Üniversitemiz Sınav Yönetmeliğinin 27.Maddesi gereğince ara sınavlara mazeretli olarak giremeyen öğrencilerimizden başvuruları değerlendirilmek suretiyle mazereti geçerli kabul edilenler için vize mazeret sınavı programı düzenlenmiştir. Sınava girmesi uygun bulunan öğrenciler, fakülteleri tarafından bilgilendirilecektir.

Lisanslar için pedagojik formasyon vize mazeret sınavı programı için tıklayınız.

Önemli Hatırlatmalar:

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Lisans Pedagojik Formasyon derslerinin yüz yüze vize mazeret sınavları 411, 416 numaralı dersliklerde yapılacaktır. Online sınavların bağlantı bilgileri mail aracılığı ile iletilecektir.

Adres: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Kuzey Kampüs B Blok Derslik Binası Ünalan Mah. Ünalan Sok D-100 Karayolu Yanyolu, 34700 Üsküdar/İstanbul