2. Deneysel Modal Analiz Çalıştayı 19 Haziran 2019’da Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

17.06.2019

Gerçek yapıların dinamik özelliklerinin belirlenmesi için bilimsel araştırmalarda ve uygulama projelerinde sıklıkla kullanılan Deneysel Modal Analiz temalı çalıştay 19 Haziran 2019, Çarşamba günü üniversitemizin Göztepe Güney Kampüs, C Blok Aşık Paşa Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek çalıştay konu ile ilgili çalışan bilim adamlarını ve piyasa paydaşlarını bir araya getirmeyi ve büyük çaplı bilimsel uygulama projeleri için zemin hazırlamayı hedeflemektedir.

Çalıştay kapsamında ayrıca TÜBİTAK destekli 116M254 numaralı " Betonarme Yapılarda Yapısal Hasarların Yapı Dinamik Özelliklerine Olan Etkilerinin Araştırılması ve Titreşim Analizleri ile Hasar Tespiti Yapılması" isimli projenin çıktıları da paylaşılacaktır.

Çalıştay hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Bağlantı: www.dynamicidentification.com