İMÜ GENOTEAM MOLEKÜLER BİYOLOJİ VE GENETİK GÜNLERİ

23.05.2022

Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğrencilerinin kurmuş olduğu Genoteam kulübünün ilk etkinliği “Moleküler Biyoloji ve Genetik Günleri’ 23 Mayıs ve 24 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecektir. Bu etkinlikte adli genetik, yapısal biyoloji, kök hücre ve rejeneratif Tıp, CRISPR, HPV, Viroloji, viral enfeksiyon tanı ve tedavi yöntemleri, nadir hastalıklar gibi konularda alanında uzman konuşmacıları davet edilmiştir. Üniversitemiz Ziraat Bankası Kütüphanesi, Hasan Polatkan Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan bu etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz davetlidir.

Etkinliğimiz, 23 Mayıs Pazartesi, saat 11:00’da Dr. Öğr. Üyesi Saliha Ece Acuner’in “Yapısal Biyoloji” sunumu ile başlayacaktır. Etkinliğe, saat 12:40’da Doç. Dr. Kaan Yılancıoğlu’nun “Adli Genetik” konusuyla devam edilecektir. Etkinliğimizin son oturumunda, saat 13:40’da Dr. Cihan Taştan “CRISPR” konusu üzerine sunum yapıacaktır.

Etkinliğimiz, 24 Mayıs Salı, saat 13.00’de Prof. Dr. M. Murat Naki’nin “HPV” sunumu ile başlayacaktır. Murat Naki’nin ardından etkinliğimize saat 14.00’te Prof. Dr. İkbal Agah İnce ile “Viroloji, Viral Enfeksiyon Tanı ve Tedavi yöntemleri” sunumu ile devam edilecektir. Etkinliğimiz saat 15.00’te Prof. Dr. Tunç Akkoç’un “Kök Hücre ve Rejeneratif Tıp” sunumu ile devam edip, saat 16.00’da Prof. Dr Batu Erman’ın “Nadir Hastalıklar” sunumu ile son bulacaktır.

Tarih: 23-24 Mayıs 2022

Yer: Ziraat Bankası Kütüphanesi, Hasan Polatkan Konferans Salonu

Etkinlik afişimiz aşağıda verilmiştir.

Mail adresi: imu.genoteam2022@gmail.com   /  İnstagram Hesabı: imugenoteam