AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan “Işık ve Sağlık Bilim Şenliği” Etkinlikleri Tamamlandı

14.04.2018

Fakültemizin, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi ile yaptığı protokol çerçevesinde hazırlanan “Işık ve Sağlık” adlı Erasmus projesi Bilim Şenliği etkinlikleri 12 Nisan 2018 Perşembe günü tamamlandı.

Etkinliklere Almanya, İtalya, Macaristan ve Hırvatistan’dan gelen eğitmenler ve öğrencilerin yanı sıra Kadıköy Mustafa Saffet Anadolu Lisesi, Atatürk Fen Lisesi, Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Maltepe İmam Hatip Lisesi’nde gelen öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bilim şenliği boyunca 16 adet gösteri deneyi yapılarak yerli ve yabancı orta öğretim öğrencileri, bilimi eğlenceli deneylerle gözlem yapma imkanı elde etmiş oldu.
Haberin Devamı için Tıklayın: