ALMANYADA DERS VERME FAALİYETİ

26.06.2018

Makine Mühendisliği Bölümümüz ve Almanya Düsseldorf Hochschule Düsseldorf University of Applied Sciences Mechanical Engineering Department arasında yapılmış olan Erasmus anlaşması kapsamında 18-22 Haziran 2018 tarihleri arasında bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Hasan Köten ders verme faaliyetinde bulunmuştur. (Staff Mobility) Öğretim elemanı hareketi kapsamında gerçekleştirilen Almanya Düsseldorf Hochschule Düsseldorf University of Applied Sciences ders verme faaliyeti kapsamında içten yanmalı motor tasarımında özgün modeller, yeni nesil elektrikli araçlar ve otomotiv endüstrisindeki yeni gelişmeler kapsamında lisansüstü faaliyet gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen etkinliğin yanı sıra lisans üstü düzeyde ikili anlaşmalar ve gelecek çalışmalar kapsamında girişimlerde bulunulmuştur.

Haber: Özlem Boydak