"Ekosistemlerde İleri Moleküler Teknikler ve Biyoçeşitlilik Tespiti" Konulu Seminer Verildi

17.11.2023

Fakültemiz Dekanlığı tarafından düzenlenen Dekanlık Seminerlerinin dördüncüsü Fakültemizin değerli öğretim elemanlarının katılımıyla 16 Kasım 2023 Perşembe günü Mühendislik Temel Bilimleri Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TÜRKER’in, "Doğal ve İnsan Yapısı Ekosistemlerde İleri Moleküler Tekniklerin Uygulanması ve Biyoçeşitlilik Tespiti" başlıklı bir sunumu ile gerçekleşmiştir. Hocamız ileri moleküler tekniklerin çevre alanında kullanılmasının hem doğal ekosistemlerdeki komünitelerin ve metabolik yolların tanımlanmasını hem de insan yapısı sistemlerin daha verimli işletilmesine imkan vermesini ve her geçen gün gelişen bu teknikler daha önce karanlıkta kalan bu alanın aydınlatılmasında önemli bir rol oynamasını fakültemizin değerli hocalarıyla paylaşmıştır.