Prof. Dr. Kürşat AYAN’ın Danışmanlığını Üstlendiği Takım TEKNOFEST'te Dereceye Girdi

15.05.2023

Danışmanlığını Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Kürşat AYAN’ın, sponsorluğunu AKPA Alüminyum Sanayi ve Ticaret AŞ’nin yaptığı ve takım kaptanlığını ise MDBF Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencimiz Mustafa ÖZBOSTAN’ın yürüttüğü; Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Talha Yasin BORA, Enes KIRIMLI, Merve Sultan DEMİRTAŞ, Nuriye KARADAŞ, Volkan BAKIÖRGÜ, Hüseyin ERDOĞAN; Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Merve Gül ÜKÜM, Fatih Nabi SERT; Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Aleyna YEMEKÇİ, Güher TÜRKAN, Can GÜNDÜZ ve Şilan ZORLU isimli öğrencilerimizden oluşan ROTA isimli takım, Gebze Bilişim Vadisi Yerleşkesinde, 25-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen TEKNOFEST 2023 Hyperloop Geliştirme Yarışmasına finalist takım olarak katılarak, genel sıralamada beşincilik ederken, bizzat kendileri tarafından tasarlanan ve geliştirilen motor ile de en hızlı takım sıralamasında üçüncülük elde etmişlerdir.

Gösterdikleri bu başarılardan dolayı başta tüm öğrencilerimiz olmak üzere danışman Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.