Stanford Üniversitesi’nin Sıralama Listesinde Öğretim Üyelerimiz de Yer Aldı

03.11.2021

Stanford Üniversitesi'nin öncülüğündeki Amerikalı ve Hollandalı bilim insanlarından oluşan ekip tarafından hazırlanan ve “PLOS Biology” dergisinde yayımlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" makalesinde Fakültemizde görev yapan 3 öğretim üyemizin de ismi yer alıyor.

Araştırma kapsamında, akademisyenler tarafından yapılan yayınların “2020 yılında aldığı atıflara” göre oluşturulan sıralamada 190.064 bilim insanı içerisinde Fakültemizden de 3 öğretim üyesi yer aldı. Fakültemizden listeye giren 3 öğretim üyesi; Prof. Dr. Erkan ŞAHİNKAYA, Prof. Dr. Abdülmecit TÜRÜT ve Dr. Öğr. Üyesi Yasin KARAGÖZ oldu.

Öğretim üyelerimize Fakültemize yaşattıkları gurur için teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Makale linki için tıklayınız.

Tablo linki için tıklayınız.