Uluslararası Yaşam ve Mühendislik Bilimleri Konferansı Başarıyla Tamamlandı

09.07.2019

Prof. Dr. Emine CAN başkanlığında yurt içi ve yurt dışından katılan akademisyenler ve araştırmacıların katılımıyla 27-29 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen 2. Uluslararası Yaşam ve Mühendislik Bilimler Konferansı'nda (ICOLES 2019) fen, mühendislik, sağlık bilimleri ve uygulamalı bilimleri alanlarındaki yeni gelişmeler ele alındı.

Etkinlikte yaşam ve mühendislik alanlarında teorik, metodoloji ve bilimdeki yeni trendlerde bilgi ve sonuçları paylaşmak için uluslararası bir forum oluşturuldu. Bu açıdan ICOLES-2019, yaşam ve mühendislik bilimlerinin tüm ana alanlarına teorik ve pratik açıdan önemli katkılar sağlandı.

İlki eylül 2018'de Girne-KIBRIS'da, Kıbrıs İlim Üniversitesi sponsorluğunda gerçekleştirilen konferansın başarısını takiben ikincisi İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve IEEE  başkanlığında İstanbul Medipol Üniversitesinin ev sahipliğinde  yapıldı. Konferans 8 davetli konuşma, üç paralel oturumla 157 sözlü sunum ve 18 poster sunumla tamamlandı.